marți, 20 decembrie 2016

Cum sa ma ingras



Exista tot felul de pareri exprimate pe siteuri si forumuri cu privire la castigarea de kg in plus. Unii propun sa consumi cantitati din ce in ce mai mari de alimente, altii indeamna sa consumi fast food sau multe dulciuri. Prin urmare, exista o multitudine de opinii emise, unele de un anumit continut, insa foarte multe care sunt putin aberante si chiar periculoase. In continuare am sa explic de ce.
In conditiile in care avem mese regulate si echilibrate, introducand in dieta toate grupele alimentare si totusi nu ajungem la o greutate satisfacatoare, intervin cateva aspecte de luat in calcul precum: asimilarea deficitara, flora intestinala perturbata, existenta parazitiilor intestinali, probleme ale glandei tiroide, stres accentuat.. Acestea sunt cele mai frecvente si mai raspandite provocari de sanatate. Echilibrand aceste cauze, organismul incepe sa asimileze nutrientii si se agjunge la greutatea dorita, fara a castiga tesut adipos (de grasime).. La urma, cresterea in greutate este bine sa se faca prin cresterea masei musculare si nu a stratului de grasime.

  
Doresti sa castigi in greutate intr-un mod rapid si eficient, te preocupa sa ajungi la greutatea corporala optima pe cale naturala, esti in cautarea unui plan alimentar adecvat nevoilor tale? Sunt bucuros sa te ajut la atingerea acestor deziderate. Scrie-mi pe adresa plantevindecatoare@gmail.com si haide sa demaram mijloacele care te ajuta sa obtii corpul dorit.

 Adrian Udrea- nutritionist sportiv, fitoterapeut, specialist anti-aging Timisoara

   Aspectul fizic este cel care ne da incredere, siguranta, ne face sa ne simtim bine si sa aprecim cu usurinta alte lucruri in viata. Vorba aceea''Cand te simti bine in pielea ta, totul vine de la sine''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu